ASN Ideaalsparen

ASN Ideaalsparen biedt u een hoge rente en het gemak van regelmatig sparen. Uw spaargeld groeit zonder dat u er omkijken naar heeft, op weg naar uw ideale spaardoel. De ASN Bank investeert uw spaargeld alleen in projecten met een goed rendement en met aandacht voor mens, dier en milieu.

Uw voordelen op een rij

  • Spaarrente: 2,75%*.
  • U kunt eenmaal maximaal 10.000,- euro extra inleggen**
  • Maandelijks een vast bedrag van minimaal 50 euro en maximaal 500 euro sparen.
  • Tegoed vrij opneembaar.
  • Gratis pvc-vrije ASN Spaarbankpas.
  • Hoge duurzame rente

Met ASN Ideaalsparen ontvangt u een hoge duurzame rente. Wij investeren uw geld op een manier die de samenleving duurzamer maakt. Dat betekent: niet in activiteiten die nadelige gevolgen hebben voor het milieu, de natuur en kwetsbare bevolkingsgroepen. Maar wel in overheden, bedrijven en instellingen die voldoen aan onze strikte duurzaamheidscriteria.

Uw spaargeld groeit zonder dat u er omkijken naar heeft

ASN Ideaalsparen betekent sparen met gemak en vrijheid. U machtigt de ASN Bank om maandelijks een vast bedrag automatisch van uw bankrekening over te schrijven naar uw rekening ASN Ideaalsparen. Dit bedrag is minimaal 50 euro en maximaal 500 euro.

**Om uw spaargeld een extra impuls te geven kunt u - zolang u deze rekening aanhoudt - eenmaal een extra inleg storten. Deze bedraagt maximaal 10.000 euro (20.000 euro voor een en/of-rekening). U kunt deze extra inleg storten wanneer u wilt: bij het openen van de rekening of later.

U verdient over uw snelgroeiende spaargeld een absolute toprente, in alle vrijheid. Want u kunt uw spaargeld onbeperkt opnemen, wanneer u maar wilt. Doneer de rente van uw spaarrekening aan een goed doel

Via de ASN Bank kunt u eenvoudig automatisch een ideele instelling steunen, bijvoorbeeld Greenpeace, Amnesty International of Oxfam Novib. Hoe? Door (een deel van) de rente van uw spaarrekening jaarlijks te doneren aan een van de renteschenkingspartners van de ASN Bank. Gratis, pvc-vrije ASN Spaarbankpas

Als u uw rekening ASN Ideaalsparen heeft geopend, kunt u de ASN Spaarbankpas aanvragen. Deze pas biedt extra opnamemogelijkheden. In Nederland kunt u bij alle geldautomaten dagelijks 250,- euro opnemen en met uw pincode aankopen tussen 250,- euro en 9.975,- euro betalen. De pas is gratis en pvc-vrij.