Moneyou

Voordelen MoneYou Spaarrekening

  • Direct online te openen
  • Sparen bij MoneYou is veilig
  • Geen minimum inleg
  • Geen verplichte stortingen
  • Spaartegoed direct opneembaar
  • Makkelijk sparen voor een doel
  • Elk kwartaal rente uitgekeerd
  • Stortingen meteen rentedragend

Een MoneYou Spaarrekening openen

Open een MoneYou Spaarrekening en ontdek de voordelen en het gemak. Niet alleen kun je rekenen op een aantrekkelijke spaarrente, je geld is ook vrij opneembaar. Zo heb je altijd direct de beschikking over je spaargeld. Of je nu spaart voor een appeltje voor de dorst of voor een verre vakantie, met de spaarrekening van MoneYou heb je flexibiliteit met je spaargeld. En dat tegen een variabele rente van 2,40% (effectieve rente op jaarbasis).

Als je geld vandaag op je spaarrekening staat, dan ontvang je direct rente over het gestorte bedrag. De rente wordt elk kwartaal op je spaarrekening bijgeschreven. Internetsparen zonder papierwinkel

Bij MoneYou regel je je geldzaken direct online, zonder gedoe en zonder papierwinkel. Je hoeft geen aanvraagformulieren terug te sturen. En het is ook niet nodig om een kopie van je legitimatiebewijs op te sturen. MoneYou controleert automatisch en zorgvuldig jouw identiteit op basis van de door jou verstrekte gegevens tijdens het aanvraagproces. Hierbij wordt jouw tegenrekening gekoppeld aan de MoneYou Spaarrekening. Zo kun je gemakkelijk geld overmaken van en naar jouw MoneYou Spaarrekening en jouw tegenrekening.

Sparen voor een doel

'Minder gaan werken' is makkelijker te onthouden dan een rekeningnummer als 75.87.44.846. Daarom kun je na het openen van je MoneYou Spaarrekening voor elke spaarbestemming een eigen rekeningnummer aanmaken. Je kunt elk rekeningnummer een passende omschrijving meegeven.

Kun je je spaargeld voor een langere tijd vastzetten of wil je een gegarandeerde rente over je tegoed op je spaarrekening? Of wens je een aantrekkelijke rente op een spaarrekening voor je bedrijf, vereniging of stichting?