REAAL PlusSparen

Op zoek naar een spaarrekening met een hoge rente? Kies dan voor REAAL PlusSparen. U ontvangt 2,6% rente bij een inleg vanaf 10.000 euro. U ontvangt deze rente over het gehele bedrag. Legt u een bedrag in dat lager is dan 10.000 euro dan ontvangt u 1,6% rente.

Geen voorwaarden

Met REAAL PlusSparen kunt u altijd over uw geld beschikken. U bent niet gebonden aan een minimuminleg en u ontvangt een prima rente.

Kosteloos en onbeperkt opnemen

U kunt altijd bij uw geld. Of u nu een deel van uw saldo wilt opnemen, of alles in een keer. Als u geld opneemt, dan betaalt u geen kosten of boeterente.

Altijd toegang tot uw rekening

Als u REAAL PlusSparen aanvraagt, krijgt u gratis toegang tot REAAL Internetbankieren. Daarmee kun u altijd geld opnemen of uw saldo en bij- en afschrijvingen bekijken via internet. Daarnaast ontvangt u eenmaal per jaar per post een overzicht met al uw inkomsten en uitgaven.

Depositogarantiestelsel

Reaal PlusSparen valt onder de werking van het Depositogarantiestelsel. Het Depositogarantiestelsel garandeert een bedrag van 100.000 euro per persoon. In het geval van een en/of rekening op naam van twee personen is de totale garantie dus 200.000 euro.